Østlandets beste boligkonsulent

Vil du være med å utvikle en salgsorganisasjon og sette ditt preg på et selskap i vekst? I Follohus Vest AS vil du bli en del av et faglig sterkt miljø og du får en ledelse som setter den ansatte i fokus. Vi opplever en stor etterspørsel fra privatmarkedet og trenger nå å styrke selskapet med ytterligere en salgsressurs.

Er du sulten på nye utfordringer, liker å tenke «ut av boksen» og drives av å skape gode resultater, bør du ikke la denne sjansen gå fra deg!

Som Boligkonsulentvil du jobbe proaktivt med salg og rådgivning mot alle potensielle kunder som henvender seg. Hovedmandatet er å gjennomføre salgsprosessen fra tomtebefaring, tilbudsgivning frem til kontraktsinngåelse. Du vil være kundens rådgiver for å finne de riktige løsningene. En viktig del av jobben er å være en faglig sparringspartner ovenfor ledelsen, samt å bidra til å utvikle strategien for selskapet. Stillingen rapporterer til Salgssjef og du blir en viktig del av det øvrige teamet.

Vi søker degsom har jobbet som boligkonsulent tidligere. Alternativt har du jobbet som eiendomsmegler og/eller har formell byggeteknisk bakgrunn. Du har et sterkt kommersielt tankegods og har erfaring med rådgivende løsningssalg. Du fremstår som en person med høy grad av gjennomslagskraft, ser løsninger, og setter pris på å jobbe i team.

Dersom du er nysgjerrigpå hva vi tilbyr, er det naturlig å tenke seg at den dyktigste boligkonsulenten alltid får som fortjent. Utover en reel sjanse til å kunne påvirke Follohus Vest AS sin framtid, solide insentivordninger tilbyr vi uanede karriere muligheter.

Du er velkommen til å ta kontakt for en uformell prat med Partner i SalesJobs Ken-Robin Utvik på tlf.: 926 04 175 eller Salgssjef i Follohus Vest AS Tim Rühmling tlf.: 905 10 669.

Alle henvendelser til SalesJobs behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Se hele stillingsannonsen på finn.no